6 månader!

Igår blev Signes och Morrs småbarn hela 6 månader, alla nio har vuxit till sig och är verkligen superhärliga!!!!!

Elsa sex veckor 🙂
Elsa sex månader!

Sexmånadersdagen tillbringade vi på Brukshundsklubben i Matfors och tittade på My och Issy när de körde rallylydnad, duktiga tjejer!!! Hade också turen att få träffa Ulrika och Wilma med Nora (Tyra/Ove), lika duktiga de också 🙂

My och Issy knep andraplatsen i klubbmästerskapet, stort grattis! Tyvärr satt Issy i bilen och kom inte med på bild 🙂
Wilma och Nora på delad förstaplats i första gruppen.
Nisse och Elsa var med, perfekt socialträning och de skötte sig så bra!!!! Det bästa med att vara på Brukshundsklubben var nog att alla människor hade godis i fickorna 🙂

Nu blir det snabbt mörkare för var dag som går och ju närmare det totala mörkret vi kommer desto mer känner jag att jag stressar jag upp mig över att inte hinna med ljuset efter jobbet. Har varit jättedålig i höst på att ta vara på de här sista ljusa dagarna vilket grämer mig nu. Det ger så mycket energi vilket behövs den här tiden på året då allt går i 200 knyck, både på jobbet och privat…. Tog mig i kragen i onsdags och såg till att jag kom hem i tid så jag kunde ta med mig hundarna ut och vi var ute lääääänge 🙂

Mossa

Nu blir det strax frukost och sen en dusch inför kalas då sötaste lilla Eliasgubben blir två år idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.