Med solen i ansiktet!

Jobbade hemma idag eftersom sotaren skulle komma och besiktiga skorsten, kakelugnar och vedspis. Gick bra, allt är ok och nu kan vi elda som vi behagar 🙂 Kände mig så nöjd och glad och inte blev det sämre då Fannygumman kom förbi och fixade lunch till både mig och henne! Knäppte ett ”lunch-kort” men såg nu att det blev ju jättekonstigt då hon har solen mitt i ansiktet 🙂

God mat och en trevlig lunch fick jag i alla fall och det blev en matlåda till Magnus i morgon också.

Det blir mörkt snabbt nu och sista timmen med dagsljus ägnade jag och Elsa tillsammans med Ullis och Agneta och deras smågull på lägdan med lite valpträning, de skötte sig så bra alla tre!

Ullis & Diva
Agneta & Ice

Nu sitter jag nyduschad framför datorn och bara myser. Kände att jag skulle vilja tända eld i vedspisen bara för att öka mysighetsfaktorn liiite till men det är så pass varmt här inne redan så skulle jag göra det så blir det nog alldeles för varmt här hemma inatt istället.

 

One thought on “Med solen i ansiktet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.