Tisdagsmys!

Tanken var att jag skulle sluta lite tidigare idag men vips så var klockan halv fem, blev inte riktigt som jag tänkt mig… Magnus jobbar kväll och då han gör det så brukar jag se till att äta en ordentlig lunch för att bara äta något lättare på kvällen, så galet tråkigt att göra mat endast åt mig själv tycket jag. Fantasin var inte på topp och jag ville fort hem så det fick bli en  Skagenmacka och en Yoggi från macken,  det blev alldeles lagomt 🙂

Hundarna fick en kortprommis i regnet innan maten och efter det har vi bara eldat i vedspisen och myst i väntan på att husse ska komma hem.  Satte värmeljus i vår fina ljusstake som vi fick i  födelsedagspresent  av min mamma, verkligen älskar den! Jag hade egentligen inte tänkt börja använda den förrän vi flyttat in i storhuset men nu kunde jag inte hålla mig längre 🙂

Så mysigt att tända ljus, framförallt på regniga höstkvällar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.