Grattis Magnus och Nisse!

Idag var det dags för oss att starta på jaktprovet i Galtström, fy vad nervös jag var! Långa svåra dirigeringar var det och jag insåg redan efter första par att jag och Signe skulle få problem, alldeles för svårt för henne. Det slutade som förväntat –  ett nollpris och jag kan inte klandra lillgummman för det. Vi fortsätter träna och tar nya tag på proven nästa säsong.

Magnus och Nisse däremot gjorde det riktigt bra idag och låg högt i prislistan ända fram till sista dirigeringen som tyvärr blev för svår. Det slutade med ett andra pris men  vi är så nöjda, de gjorde ett superbra jobb både Nisse och Magnus!

Magnus hade ett litet samtal med Nisse i morse och lovade Nisse att om han fixade ett andra pris så skulle få sova i sängen tre nätter och blev det ett första pris skulle han få sova i sängen en hel vecka. Jag unnar dem verkligen priset men det där med att ha Nisse i sängen i tre hela nätter känns inte fullt lika roligt då han är så himla bökig på nätterna… Vi börjar med en natt så får vi se sen 🙂

 

One thought on “Grattis Magnus och Nisse!

  1. Ullis says:

    Grattis Nisse och Magnus ?… Nisse passar i den blå rosetten, skulle vilja se Magnus med en blå fluga också ?…
    Jag tror det kommer gå bra nästa år, när hon vilat från valpning också ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.