Jaktprov och dimma…

”Hunderiet” kan verkligen få mig att glömma alla måsten, andra tråkigheter och ledsamheter  och bara må bra för en stund. Vi har haft en jättehärlig dag på jaktprov i Galtström där Danne startade Siri (Tyra/Ove). De gjorde det så bra tillsammans även om det tyvärr slutade med ett 0-pris. Ibland händer det saker som aldrig hänt tidigare, inte så mycket att göra åt – otur! De är helt klart på rätt väg och nästa gång sitter ettan, är helt övertygad.

Siri och en kråka.

Ullis som har lilla Diva från Signe/Morr-kullen var också med för att se hur ett B-prov går till och vad hon och lilltjejen har att jobba mot. Det är verkligen jättenyttigt att följa med och titta när andra startar, det lär man sig massor på.

 

Ullis & Diva

Kom nöjd hem och skyndade mig ut med gänget på en skogsprommis innan dagsljuset försvann. Det är så vackert i skogen nu på hösten och dimman som var ikväll gjorde det alldeles magiskt.

Höstväg
Stubbe
Kossor i dimman.

 

Dimma hemma på lägdan.

 

Nu  är det snart dags att sova för att ladda batterierna inför morgondagen då Magnus och jag ska starta Nisse och Signe. Något högt pris är inte att förvänta sig men vi ska göra vårt bästa alla fyra så håll tummarna 🙂

Signe & jag i våras.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.