Kvalitétstid!

Idag hade jag en ledig onsdag som spenderades på allra bästa sätt. Även om det är väääääldigt plågsamt när klockan ringer halv fyra på morgonen så är det värt det just vid dessa tillfällen. Jag var verkligen som en zombie  i  morse men efter några koppar kaffe så var jag ”på benen” 🙂 Susade iväg till Birsta för att hämta upp Agneta och Ice och sen styrde vi kosan mot  Uppsala med småttingarna för bästa valpkursen hos Helena.

Elsa Toköra 🙂

Härligt höstväder fick vi och smågullen skötte sig bra. De börjar ta för sig lite nu på ett sätt som de inte gjort tidigare så nu börjar det bli dags att skapa lite ordning på torpet… Om drygt en vecka så är de sex månader så nu kan vi definitivt säga att valptiden är förbi 🙂

När kursen var slut slängde vi oss i bilen igen för att snabbt ta oss hem då planen var att innan det blev mörkt hinna träna med Signe och Jalle som också var med. Vi hann precis fram till Svarttjärn för att hinna göra det vi planerat och även om det blev en väldigt snabb träning så blev den riktigt bra!

Jalle & Signe

En intensiv dag som Agneta och jag avslutade på Big Boy, så himla gott och vi var verkligen värda det!

Skrovmål – Smakar som bäst då man är riktigt hungrig!

Mätt och belåten kom jag hem till ett gäng hundar som var både hungriga och väldigt glada att se mig – finaste lilla flocken  🙂 Glad blev jag också förstås och inte blev det sämre när jag såg att murarna nu är klara med skorstenen, murstocken och att även att vedspisen är på plats. Nu saknas det bara lite färg och skiffer, kommer bli så bra!

Blev ivrig och tog en bild på vedspisen i mörkret med hjälp av en ficklampa, inte den bästa bilden men det syns ju vad det är i alla fall….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.