Så trött så ögonen vänds ut o in!

Finns bara en här hemma som vänder ögonen ut o in när han är trött och det är TelloGubben <3 Efter ett dygn med lös mage och flera bajsrundor under natten som var så mår han nu lite bättre men är förstås trött. På kvällskvisten la han sig under bordet och myste ihop sig som en liten kanelbulle vid mina fötter under bordet, det såg så mysigt ut så jag ville ta en bild. Lite koll vill han ju ha när matte plockar fram kameran och han var i nåt halvvaket tillstånd med ögonen öppna men ändå inte, det ser verkligen läskigt ut 🙂

Nu håller vi tummarna för en lugn natt utan dåliga stövarmagar för att sedan gå in på sista halvan av arbetsveckan så helgen med väntande skojigheter snart kan starta 🙂

Sov gott!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.