Kennelträff!

Vilken helg vi har haft! Vi hade kennelträff och det blev riktigt bra uppslutning, så himla roligt. Fullt ös var det hela dagen och vi fick alla en fantastiskt trevlig dag tillsammans 🙂 Det är så roligt att se Sally-, Tyra- och Signevalparna, så fina och trevliga allihop – vi blir alldeles varm i hjärtat både jag och Mia. Tur med vädret hade vi också, bara ett par kortare skurar.

Blev inte så mycket bilder tagna men här är några av de lite större barnen 🙂

Och här är en film på Signes lilla Emil 4,5 månad som får prova hämta en liten rapphöna 🙂

Igår kväll somnade vi ovaggade både jag, Magnus och hundarna och idag vankas det jobb igen. Åh vad jag önskar att helgen kunde vara lite längre, fyra arbetsdagar och tre lediga dagar hade verkligen varit alldeles perfekt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.