Rivstart!

Första arbetsdagen efter semestern blev en intensiv dag som avslutades med en flygtripp till Göteborg där jag blev kvar till igår kväll. Kom hem vid halv nio på kvällen och var helt slut, tog en dusch och sen gick det inte lång stund förrän vi sov hela högen.

Det är skönt att ha sen semester men lite chockande för lilla skallen att direkt dras igång på högvarv då allt redan är igång som vanligt på jobbet. Jag har lite planer på hur jag ska lägga ledigheten nästa sommar men hinner ändra mig många gånger innan dess 🙂

Takbytet är nu igång för fullt vilket känns fantastiskt, ser ut som värsta krigszonen på gården men det är det ju värt 🙂 Piggnade till lite också när jag såg en väldigt stilig herre en bit från huset när jag kom hem.

Magnus lockade på honom vilket skapade tillräckligt mycket nyfikenhet för att jag skulle komma lite närmare men tillslut vek kan undan och knatade in i skogen igen.

Nu är det dags att sova för att i morgon börja förbereda inför kennelträffen på lördag. Några kommer redan i morgon kväll och blir kvar till på söndag eftersom de har en bit att åka, jätteroligt!!!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.