11 härliga år…

… har vi haft tillsammans jag och Magnus och det firade vi igår med en mysig middag och lite bubbel 🙂

Många år till ska det bli och det känns extra roligt nu att vi får som en nystart i vårt nya fina hus. Lite kaotiskt är det där inne och nu när vi äntligen kommit igång så känns det himla skönt att vi har lillstugan att bo i under tiden.

Väggarna i köket är grundmålade.
Tak- och väggfix i blivande hundrummet.

Stort tack Ullis för hjälpen med målning mm i lördags, det var guld värt!

Under tiden vi målade så var mamma Signe barnvakt åt lilla Diva, gick så himla bra och jag tror lilltjejen lärde sig en hel del under de timmarna 🙂

Signe & Diva  (Foto: Ulrica Halling)

Helgen har gått med ett rasande tempo och jag avslutade söndagen med att rensa inkorgen på jobbmailen, herre jäklats vad mail det kan trilla in på bara tre veckor, helt galet… Blir en riktig rivstart i morgon och jag känner mig faktiskt inte alls förberedd på det då min hjärna fortfarande är inställd på ”semestermood”. Älskar mitt jobb men det skulle verkligen inte vara fel att vinna lite pengar och få lite mer fritid 🙂

Hitta hunden 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.