Då kör vi!

Idag har ”takgubbarna” varit här med byggställning och nästa vecka kör de igång, helt fantastiskt!!!! Väggarna i köket har grundmålats och till helgen ska nästa lager på. Inköp till hundrummet ska fixas i morgon och sen startar vi det projektet också. Efter all denna väntan under senaste året så känns det nästan lite overkligt men spännande som tusan 🙂

Jag kände mig mycket piggare när jag vaknade i morse så Elsa och jag åkte iväg till Timrå Gårdsbutik tillsammans med mamma och Charlie och käkade lunch. Mysigt hade vi och jag beställde en av de godaste räkmackor jag ätit. Hittade också massor av fina saker i butiken som skulle passa jättebra i huset men jag får sjå mig lite 🙂

Mamma och Charilegubben

Efter en trevlig lunch åkte jag hem och då slog plötsligt förkylningen till på nytt. Blev supersnorig, nyser hysteriskt emellanåt och mår som en kratta. Planen var att jag skulle åka o träna vatten i Njurunda på kvällen men när det väl kom till kritan så orkade jag inte, blev sängläge istället. Nu ska jag peta i mig lite mer medicin och sen sova bort de här otäcka bacillerna, håller tummarna att de är borta igen tills i morgon.

Elsa myser med mamma och stortjejerna i sängen <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.