Uppe före tuppen!

Magnus och Nisse har för en stund sedan gett sig ut på havet för ett morgonpass på sjöfågel och som vanligt så kliver jag upp så vi kan ta en kopp kaffe tillsammans innan de åker.  Planen att lägga mig och sova en stund till efter de åkt men jag hann piggna till så jag struntade i det och tar vara på de här morgontimmarna istället innan det är dags att åka till Birsta och beställa nya köket. Jag har bara på den här lilla stunden hunnit se både älg och två rådjur på lägdan men hann inte ut med kameran förrän de var borta.

Igår hade vi sista födelsedagsfirandet med massa trevligt besök och gott fika. Jättefina presenter fick vi, det mesta kommer stoppas undan för att tas fram när vi flyttar in i storhuset då det blir extra kul då att ta fram nya saker 🙂

Fanny kom i fredags och hade med sig både lunch och gofika.
O så här glad blir en ”stadsjänta” av att tillbringa en stund i skogen med sin mamma och ett gäng hundar 🙂

På eftermiddagen åkte hon in till stan och mötte upp Magnus för att tillsammans ge sig iväg till andra sidan stan och plocka kantareller. De kom hem med en hel del så till fredagsmiddag blev det kantarelltoast, helt galet gott!!!!

Lilla Elias som snart ska bli storebror!
Glad kille <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.