Höst!

Nu känns det att hösten är på ingång, riktigt ruggigt hade vi inne i morse och likaså ute där det bara var lite drygt fem plusgrader. Det känns lite vemodigt att sommaren susar förbi så snabbt men samtidigt så är hösten ändå min favoritårstid (så länge vädret är bra och vi slipper regn och höststormar) då det är helt fantastiskt vackert i naturen och en frisk härlig luft.

En jättemysig födelsedag fick jag i onsdags och födelsedagsfirandet fortsätter både idag och i morgon. Många tycker att man kan sluta fira udda födelsedagar eftersom man blir äldre men det håller jag inte alls med om, jag älskar att fylla år och kommer alltid att göra det 🙂

Håret kapat och allt det solblekta gula fula är bortfärgat!

Som ”pricken över I” så gjorde Yoichi (Tyra/Art) ett jättefint MH med en bedömning som både jag och Mia kan känna oss stolta över som uppfödare! Bra jobbat med denna fina kille Lena!!!!!

Yoichi!!!!
MysBettan fick sova i sängen på mattes födelsedag <3

Igår hade jag och Agneta en heldag med hundarna, träning av både stora som små. De stora skötte sig överlag riktigt bra trots att vi kanske gjorde vissa delar lite väl svåra men med lite meck så löste de det också. Våra smågull är busiga men härligt samarbetsvilliga och jobbar med glädje, känner att det här kommer bli sååååå bra då alla nio visar så fina egenskaper.

SötIce med ett ut-och-in-öra <3

Nu ska jag få i mig lite frukost, betala tråkiga räkningar och sen blir det en skogsprommis med gänget. Vädret utanför fönstret ser fantastiskt ut och jag hoppas att det håller i sig så 🙂

 

One thought on “Höst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.