Tjatigt…?

Ja, kanske lite men nu blev det sillsmörgåstårta igen inför morgondagen. De som kommer på kalas i morgon har aldrig ätit den (förutom en) och eftersom det är den enda smörgåstårta som Magnus äter så tyckte jag det kändes som en bra idé 🙂

Jag som alltid arbetar slaviskt efter recept vidgade till och med vyerna lite och gjorde tårtan liiite annorlunda 🙂 Blir ju för tusan 45 år i morgon och må väl börja lära mig att ta ut svängarna lite!

Den här dagen har gått fort och nu är det dags att sova. Jag håller tummarna att stackars Magnus som åkt på värsta ”mancolden” kryar på sig snart och att bacillerna inte hoppar över till mig också.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.