Barn, valpar och jaktprov!

Slutet av veckan blev intensiv men fantastisk rolig. ”Lilla” brorsonen Axel kom till oss i onsdags och var med oss till på fredag. Han gillar det här med hundar och hjälpte mig på allra bästa sätt, hela gänget älskar honom. Nisse kan nu nästan vacker tass och efter nästa Axel-besök så kommer det nog sitta på riktigt 🙂

Hade ingen frukost hemma så Axel och jag åkte till IKEA och käkade istället 🙂

På torsdagen kom även Lina med Vilja (Tyra/Art) för att stanna med oss till igår, jättekul att ha dem här!

Axel, Elsa, Lina & Vilja har morgonmys efter frukosten!

Vi hittade både gula och trattkantareller på promenaden så till fredagsmiddag blev det kantarellpaj till middag och en kladdkaka med nyplockade hallon till efterrätt. Lina är vegetarian så pajen gjorde jag helt vegetarisk och så stekte Lina bacon till mig och Magnus som tillbehör och det var de godaste stekta bacon jag ätit – perfekt knapriga! Haha, det ska tydligen till en vegetarian för att steka bacon 🙂

Pissväder var det i lördags och vi hade planerat att åka och titta på jaktprovet i Lit tillsammans med Agneta vilket vi också gjorde. Inte en bild har jag därifrån då jag knappt vågade plocka fram telefonen då det var så blött. Trots allt regn så blev det en trevlig dag med bra arrangemang och positiva deltagare! Fick också träffa söta lilla Nellie (Signe/Morr) med familj som också var och tittade på provet en stund.  Det blev en lång dag och vi var inte hemma förrän sent på kvällen Lina och jag. Magnus hade fixat en fantastisk middag åt oss när vi kom hem vilket satt som en smäck, trötta och frusna som vi var. Vi avslutade kvällen med lite Trivial men vi fick tillslut avbryta då vi var alldeles för trötta alla tre 🙂

Lilla Emil (Signe/Morr) var hos lördag till söndag då husse och matte skulle på bröllop. Härlig kille det också!!!!

Ett sånt här härligt uppvaknande får man med två valpar i huset och sängen mitt i köket 🙂

Igår klippte jag av mig håret och färgade bort allt det gula fula som blivit under sommaren, så skönt! Avslutade helgen med besök av Fanny, Ullis och lilla Diva (Signe/Morr). En superhärlig liten tjej som precis som resten av gänget börjar bli stor. Småtänderna har börjat trilla ut och gränserna testas med matte, lite mer än vad jag upplever att de andra valparna gör. Tur matte är lika tjurig som Diva 🙂

Som jag inledde med så har de här dagarna varit intensiva men fantastiskt roliga. Nu sitter jag vid käksbordet, Magnus har åkt till jobbet och hundarna sover fortfarande. Förutom att väggarna i köket i storhuset ska sopas rena innan målning så tänker jag inte göra så mycket mer idag. Träna hund och påta på i min egen takt, njuta av att jag har hela två veckors till semester!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.