15 augusti!

För precis ett år sedan flyttade vi från vårt lilla torp på Solvallen  till huset vi har nu i Ravansböle. Johan och Tina som köpte Solvallen har gjort så fint både utomhus och inomhus. Just nu pågår där projekt altanbygge ungefär på samma sätt som vi planerat 🙂 Det var länge sedan vi var där och hälsade på , måste ta oss i kragen och åka dit!

Solvallen!

Vi bor fortfarande kvar i lillstugan men innan snön kommer så ska vi vara inflyttade i storhuset – som vi längtar 🙂 Det här är verkligen det vackraste ställe jag bott på och allt som vi behöver har vi här hemma. Lite närmare till vattnet hade varit ett plus förstås men det kanske löser sig så småningom. Hur som helst så har det har väldigt låg prio just nu.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.