Valpar o semester!

Första semesterdagen idag och det känns verkligen alldeles underbart! Fick besök av Linda och lilla Alva vid lunch, jätteroligt. Superfin liten tjej på alla sätt och de är så lik varandra Elsa och Alva. Elsa är aningens grövre och så har hon ju sin lilla strimma i ansiktet men när de busar tillsammans och det går snabbt så är det nästan hopplöst att se vem som är vem 🙂

Vet inte vad som hände senare på dagen men jag glömde helt bort att jag borde göra middag, det kom jag inte på förrän Magnus skickade sms att han var på väg hem. Blev bråttom som tusan för både jag och Magnus hade planer senare på kvällen. Snabbtinade köttfärs och gjorde köttbullar lite snabbt. Suck… Jag kan göra köttbullar och de brukar bli goda men idag misslyckades jag totalt. Totalt smaklösa och fula som stryk blev de, tur det fanns ketchup att bättra på smaken med….

Efter den tråkmiddagen tog jag med mig tjejerna till Timrå Brukshundsklubb och tittade på Tyras lilla Yoichi och matte Lena när de tränade. Duktig kille som inte är så liten längre, han har blivit riktigt ståtlig 🙂

Tyra och jag myser i solen tillsammans och kollar in Yoichi 🙂

I morgon kommer det snickare och ska titta och räkna på en del fix som vi behöver hjälp med i storhuset, blir spännande!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.