Semester!

Att två timmar innan det var dags att stämpla ut på semester få ett mail ang att nu även lagfarten är klar hade inte kunnat gjort dagen bättre – äntligen!!!! Även om vi hela tiden har vetat att det kommer bli klart så vet man ju faktiskt inte, inget är ju klart förrän det är klart. Med den härliga känslan att vi faktiskt äger vårt hus på riktigt nu åkte jag hem och bytte om för att åka ut med båten med Magnus, Nisse och Signe. Magnus hade förstås bössan med sig men jag lämnade min  hemma och packade ner kameran istället. Vill inte skjuta för Signe själv än då jag tycker jag har haft med henne för lite, bättre vi sitter bakom Magnus och Nisse så får hon hämta nån fågel emellanåt.

En jättemysig kväll hade vi i allafall med ett litet inslag av jakt (flög dåligt), korvgrillning och vackert väder 🙂

Förväntansfulla <3

Strax korvgrillning.

En fin flaska och en ”stenkonstruktion” som någon hade lämnat. Först blev jag upprörd över att någon lämnat en flaska men sen tyckte jag det var lite fint 🙂

Så blev det kväller och dags att åka hem. Första semesterkvällen för denna gång och jag ser fram emot fler 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.