Provhelg!

Var ledig i fredags och i stort sätt hela dagen gick åt till att förbereda inför helgen i Mäja och jaktprov där vi skulle jobba samt att jag skulle starta Tyra i öppen klass på söndagen för första gången. Starten gick åt skogen så nu lägger vi det här med B-prov på hyllan Tyra och jag och så fokuserar vi på jakten istället  🙂 Signe däremot ska absolut startas men det blir senare i höst då jag måste få igång henne riktigt först efter valperiet.

Förutom vårt dåliga resultat så har helgen varit fantastisk. Ett härligt väder o dessutom har vi som jobbat haft supertrevligt på alla sätt och vis. De startande har varit så positiva och nöjda – bra stämning till 100%! Efter en surströmmingsmiddag hos Peter så sov jag, Magnus och hundarna i en av fäbodarna i natt och det var riktigt mysigt. Det är verkligen jättefint kring den lilla sjön.

Vår isländska domare åt surströmming för första gången och fick dessutom äran att öppna burkarna 🙂 Tro det eller ej, han uppskattade det!
Morgon i Mäja

Frukost utanför lilla fäboden.

Vi är nöjda efter en bra helg men också väldigt trötta, blev ett stopp på Big Boy i Härnösand på vägen hem då ingen av oss var speciellt sugen på att fixa middag…

Skönt att komma hem och ännu gladare blev jag när jag såg att all ful blåfärg på vårt fina gamla köksskåp nu var borta och grundmålad!

Överskåp
Underskåp

Men nu tror jag bara det finns en sak till att skriva…. God natt och sov sött för det ska vi göra!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.