Service – Check!

Så var det dags med service på lilla Dacian igen och den gjorde jag igår. Skönt när det är gjort men tror faktiskt inte det finns nåt tråkigare att lägga pengar på…

Nu skulle bilen behöva lite kärlek, både ut och invändigt då den är bedrövligt skitig. Men det väntar vi med till efter helgens jaktprov som vi ska hjälpa till på, jag vet precis hur snabbt man drar ner den igen efter några dagar i skogen 🙂 .

Den här bilen är perfekt som vardagsbil och även när vi ska åka längre sträckor men är  ändå det dummaste köp vi gjort och jag längtar tills vi ska byta den. Jag förstår inte hur vi tänkte när vi inte köpte en 4-hjulsdriven bil till mig också. Även jag kör ju på annat än asfalt, framförallt på höst/vinter och jag vet inte hur många gånger jag kört fast och behövt hjälp att komma loss. Det sitter dessutom en antispinn på den som inte går att stänga av (idiotiskt) vilket gör att jag tom kör fast där det bara är lite sand på backen. Som sagt – dumt köp men det kändes rätt just då och vi är inte mer än människor, alla gör vi våra misstag :-).

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.