Att smyga…

… är väl inte direkt min starka sida… Tranfamiljen var plötsligt tillbaka på lägdan och jag skyndade mig förstås ut med kameran. De brukar inte vara så skygga men den här gången hann jag inte mer än att börja ta bilder så blev de rädda och gav sig iväg. Så typiskt, jag som hade tänkt smyga mycket närmare än vad jag kom 🙂

Borta med vinden inom loppet av bara ett par minuter!

Nu är det i alla fall äntligen helg, jag har tagit två glas rosé och ska strax börja med middagen – blir död älg med potatis och bea. I morgon blir det ytterligare ett besök på bryggan igen. Gott, mysigt och lyxigt att slippa göra middag!!!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.