Fyra dagar kvar!

Känns helt overkligt att det bara är fyra dagar kvar till min första semestersväng. Fyra härliga semesterveckor ska jag ha för att sedan jobba juli månad och en bit in i augusti och då är det dags för ytterligare tre  veckor.

Igår när vi kom hem sken solen och vi bestämde att vi tar ut valparna och Signe en stund och så sätter vi oss i solen med varsin öl. Tyvärr var det kallare än vad vi hade räknat med så det blev jacka och mössa på. Skönt med lite slapp och friskluft i alla fall även om det var kallt.

Så grönt och fint är det ute, det har gått så himla fort!

Valparna tyckte det var kul att komma ut och det var full fart tills energin tog slut, då somnade hela högen tätt ihop med sin fina mamma. Så gulligt med valpar och deras av- och påknapp, skojigt att den alltid knäpper om samtidigt för hela gänget – för alla sorters valpar 🙂

Ett stort plus med att äntligen kunna ha valparna ute är också att jag får städa valplådan ifred för det är baske mig inte lätt nu när alla är inne, typ nästan omöjligt 🙂 De är verkligen alldeles bedårande söta och busiga nu, man kan inte annat än att älska dem!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.