Mors Dag!

Nu är äntligen valphagen fixad, den prioriterades ned då det var viktigare att få till hundgården. Blev ingen hage i gräset till småttingarna  i år av försåtliga skäl (ormjäklar), det blev ett trädäck vilket också blev bra. Tog ut smågullen i hagen tillsammans med mamma Signe och det gick jättebra! Alla nio tyckte det var spännande och var nyfikna, det tog inte många minuter förrän de lekte för fullt där inne. Framåt nästa helg ska vi lite försiktigt börja utforska livet utanför hagen också <3

En liten film från när de alldeles nyss kommit ut 🙂

Det tar på lilla 5-veckorsknoppen att vara ute i friska luften för första gången. Mysigt är det då att somna på bästa stället i hela världen, tätt ihop med sin mamma – på självaste Mors Dag 🙂

På eftermiddagen kom mina fina stora små barn med uteblommor som jag önskat mig och fika – så mysigt!!!!

Härligt väder var det under tiden vi fikade men sen mulnade det på och det kändes att regnet var på gång. Nu åskar det, småbarna har kommit in och är så där mysigt trötta <3

Nu har de ätit ”riktig” mat en gång om dagen i typ en vecka och varje gång maten kommer så blåser vi inkallningssignal. Det är fantastiskt hur snabbt de lär sig att förknippa signalen till någonting bra, i detta fall mat. Testade lite i valplådan då de hade full fokus på mamma Signe som stod utanför lådan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.