Pepp!

Det känns så roligt att känna att jag börjar få igång Tyra igen efter två säsonger med valpar. Även om valparna levererats redan på våren så är det mycket tid tappad samt att det inte är gjort på en grisblink att få igång tiken igen efteråt. Nu känns det som bitarna börja falla på plats och i kombination med det så är hon också mycket lugnare. Känslan efter skitträningen vi hade i förrgår suddades ut under gårdagens träning hos Fredrik då hon skötte sig riktigt bra, svackor kan alla ha och så här i efterhand så var det nog vi som krånglade/strulade till det.

Nu fortsätter vi precis som vi gör så kommer det här gå bra o så tar vi med oss erfarenheterna till ”Lilla Elsa” ska köras igång – så spännande!

Här är en liten film på Tyra 8 månader <3

Och här är en liten film på Signe 6 månader <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.