Äntligen måndag!

Inte ofta den känslan infinner sig men idag är jag ledig och ska iväg på skojigheter så jag menar verkligen ”Äntligen måndag” 🙂

Helgen har varit fylld av besök av blivande valpköpare som precis som oss tycker att Signes nio små underverk är typ det sötaste man någonsin sett! Trevliga människor med härliga barn – kommer bli så bra för småttistarna i sina nya hem.

Magnus och jag avslutade kvällen på lägdan tillsammans med Tyra och  Nisse, en träning som vi  så här i efterhand hade kunnat hoppa över för det gick så dåligt. Vet inte om det var oss det berodde på (mest troligt) eller om hundarna fick värsta hjärnsläppet för de  fattade verkligen ingenting…. Suck, så himla frustrerande då det gått så bra sista tiden men det är bara att släppa detta och gå vidare med livet. En fin kväll fick vi i alla fall trots alla mygg som vaknat till liv.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.