Bettan – lilla sötgummman!

Vi hämtade hem Bettan från veterinären sent igår kväll och hon ser verkligen för bedrövlig ut, veterinären kallade henne ”Vår lilla Hamiltonhamster” – bra beskrivning! Lilltjejen är hyfsat pigg, hjärtat låter som det ska och har gjort det hela tiden samt att hon svarar upp bra på serumet som veterinären började ge henne igår morse eftersom hon hade svullnat mer under natten. Men… Hon är som sagt väldigt svullen fortfarande och har jätteont i munnen. Trots all denna skit så är hon ändå glad och lycklig på det sett som bara Bettan kan vara, vår alldeles speciella lilla charmtroll och busfrö!

Lugn och ro i 14 dagar är nu ordinationen och sedan återbesök hos veterinären.

Vi hade besök av blivande valpköpare igår och det gick jättebra. Signe är jättelugn och fin och bara övervakar så allt går rätt till. Tror faktiskt hon tycker det är lite skönt när andra pysslar med barnen så hon får lite lugn och ro. De lämnade en liten rosa gummigris i valplådan som ”deras valp” ska ta med sig hem när de hämtar henne när de är åtta veckor. Vem det blir det vet vi om ca tre veckor. Det gulliga var att när de åkt så la sig hela gänget  tillsammans i buren o sov utom en av de svarta tikarna som somnade utanför med den rosa gummigrisen som kudde 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.