Min fasa!

Jag är inte rädd för orm för min egen skull men min fasa har alltid varit att någon av hundarna ska bli bitna – igår hände det! Det värsta av allt är att det måste ha hänt i hundgården så idag blir det genomgång av den, både i rasthagen och under själva hundhuset. Bettan har fått spendera natten på Djursjukhuset i Sundsvall och vi hoppas få hämta henne idag. Lillgumman <3

Igår blev våra nio sötisar hela fyra veckor, de har fått större valplåda både i omkrets och på höjden då de redan börjat kunna klättra ur. Vi har ställt in en bur utan dörr med en mjuk filt i som de kan krypa ihop och sova i, uppskattades av alla nio 🙂 Har också efter tips från andra uppfödare köpt pellets och hällt i en låda, tanken är att de ska kissa och bajsa där så vi slipper hålla på med alla äckliga tidningspapper – de fattade direkt!

Som pricken över i så fick de sitt första mål riktig mat igår och det gillades starkt! Uselt bordsskick precis som alla andra valpar, roligt att se att alla tog för sig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.