Årstider!

Trodde vi skulle klara oss här uppe som det såg ut på väderprognoserna men icke, så här ser det ut hos oss nu på morgonen.

Vitt men inge tjockt lager och det tar nog inte många timmar så är det borta hoppas jag. En kompis skrev nyss på Facebook: ”Hur ska man kunna klä sig efter väder när det hunnit vara tre olika årstider innan klockan 10” 🙂 Sant, tur jag jobbar hemma så slipper jag bekymra mig om det!

Signe och valparna mår bra, några av dem har nästan dubblat sin födelsevikt på inte ens en vecka och de andra  är också på god väg 🙂 Det går så himla fort och om drygt en vecka ungefär så öppnar de ögonen, får hörsel och börjar  komma upp på benen. Alla sötisar är nu tingade förutom en hane och en tik men det kommer inte vara något problem. Har jag inte fått dem tingade när de närmar sig fyra veckor så lägger jag ut något då, bättre för då är det dessutom ok att  komma och titta på dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.