Bedårande!!!

Man kan lätt fastna bredvid valplådan och bara titta på de små underverken, de är så himla söta och de växer så det knakar vilket inte är så konstigt eftersom att de äter konstant 🙂 Signe är världens finaste mamma och älskar sina småttisar mest i hela världen <3

Lite tanig nu men börjar äntligen äta upp sig, lillgumman!
Mamma/bebis-mys, så gulligt att de ”håller tass”.

Lite kul att två stycken låg kvar o sov medan de övriga åt för brinnande livet 🙂 men det tog inte lång stund efter jag slutat filma så vaknade de sista två också och gjorde de andra sällskap vid mjölkmaskinen.

På förmiddagen såg jag äntligen det bästa vårtecknet av dem alla – två stycken sädesärlor som struttade runt här hemma på gården!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.