Rullgardindags!

Nu är det dags att komma ihåg att dra ner rullgardinen på helgerna om vi vill sova lite längre på mornarna för vi får solen rakt på sängen ganska tidigt, blir inte bara ljust det blir varmt också.

Varmt i sovrummet är något som ingen av oss uppskattar och förutom solen så har vi dessutom ett värmeelement eftersom vi har valparna i samma rum och de behöver ha 24-25 grader första tiden. Just den biten är lite jobbig för jag har svårt att sova när det är varmt men vi bor litet just nu, finns inga alternativ och vi visste om det när vi planerade den här kullen. Några veckor till o sen kan vi börja dra ner på värmen 🙂

Valparna är pigga, alla äter som de ska men för säkerhets skulle så vägde och märkte jag dem igår så jag ser om någon av dem halkar efter. Inte helt lätt att ha koll på alla nio utan märkning 🙂 Signe jobbar på så bra och är sååå fin mamma, fascinerande att det bara finns där från start hos en hund – de vet precis vad som ska göras <3 Lite annorlunda jämfört med oss människor som behöver diverse föräldrautbildningar osv 🙂 Idag ska jag börja ringa till eventuella valpköpare för att se om det fortfarande finns intresse av att ta hem en av våra söta småttisar som sin nya familjemedlem om åtta veckor.

Fruktostdags i valplådan – två dagar gamla!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.