Dag 60!

Åter en natt tillsammans med Signe i valplådan, måste erkänna att jag har lite ont i nacken. Blir det en eller flera nätter till så måste vi nog ta in en madrass att lägga bredvid lådan så jag kan sova liiiite mer bekvämt. Slemproppen gick i går eftermiddag och på kvällen var hon lite hässjig igen men det gick till sig innan det var dags att sova. Har haft en lugn natt och förutom att hon har noll matlust just nu (inte ens vällningen går i) ser hon väldigt avslappnad ut.

Idag ska vi vara ute på gården en stund så vi får lite friskluft bägge två!

Lite lurig bild då det knappt syns att hon är dräktig men kan ju säga att bilden luras 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.