Aptit = Noll!

Det börjar närma sig nu och det är helt normalt att tikarna tappar aptiten mot slutet. Även om jag vet att det är på det viset så är det ändå lite jobbigt för jag ser ju att hon egentligen vill ha då hon blir jätteglad när vi tar fram maten men när hon stoppar dit nosen och ska börja äta så går det inte. Hade lite chips kvar i en skål sen i helgen och hon tittade så trånande på mig så jag tänkte att  ett kan hon få men inte ens det dög, hon höll det mellan läpparna en stund o sen spottade hon ut det på köksgolvet.

Vi försöker med lite annat och det enda som verkar falla damen i smaken är kokt potatis upptäckte vi efter vi ätit middag idag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.