Dag 58!

En lugn natt har vi haft och tempen ligger stadigt på ca 37,7 så det ser inte ut att bli några valpar de närmaste dagarna vilket är jättebra. Skulle det mot all förmodan dra igång idag så ska inte det vara någon fara heller.

Signe är lugn och fin, supergosig och tycker själv att hon är medelpunkten i universum – och det håller vi förstås med henne om <3 Jättedålig att äta tyvärr, det enda vi får i henne nu är vällingen men det är också normalt när det börjar närma sig valpning.

Valplådan och allt som hör därtill är på plats sen i förrgår. Signe tycker det var ett löjligt påfund och kan offra sig att ligga där om jag sitter med i den. Får hon själv välja så är min och Magnus säng mycket mysigare 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.