Vecka 9 – dag 57

För den som är uppmärksam och kan räkna så stämmer dagens rubrik inte riktigt med den jag skrev i förrgår pga att jag räknat fel på en dag. Signe går alltså in i vecka 9 idag och är på dag 57.

Igår morse skrämde hon oss rejält då tempen dök ner på 37 grader och hon skakade samt hässjade. Vi var helt säkra på att det var på gång så Magnus fick kasta sig iväg till Birsta och till veterinären och köpa värmedyna, bebisvälling osv pga att det var för tidigt. Ska man få för tidigt födda valpar att överleva redan på dag 56 så är värmen A & O samt att de kan behöva stödmatas. Tack och lov så lugnade det ner sig och i natt har hon sovit lugnt. Tempen svajar fortfarande mellan 37,1 och 38,1 så det känns inte som att hon kommer gå så många dagar till, håller tummarna att hon kniper ihop minst tills i morgon i alla fall.

Signe igår – dag 56

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.