Dag 54…

…. och jag hade tänkt lägga ut en bild på TjockSigne men hon vägrar vara med på bild, hon bara vänder på sig så fort jag plockar fram kameran. Hon har växt ännu mer sen igår och jag funderar på om hon verkligen kommer gå 63 dagar, fortsätter hon i den här takten kommer hon nog spricka 🙂

Gårdagen var en dag med väldigt mycket känslor. Förutom en känslosam begravning så kom även dagen då min finaste lilla Sixten skulle skrivas över till sin nya familj Maria och Patrick. Det har inte varit ett lätt beslut men när jag ser honom tillsammans med dem och inser hur bra det blir så känns det så rätt, det är just i dessa lägen det gäller att släppa på prestigen och vara osjälvisk. Känns extra bra att de bor i närheten och dessutom så kommer han vara med oss under vissa veckor fram till sommaren.

Sixten & Maria
Patrick & Sixten

Välkommen Maria och Patrick till Stargolds Kennel!!!!

Vaknade  med nack- och huvudvärk i morse och har inte fått ett skit gjort idag… Hade planerat dagen men det blev inte alls som jag tänkt mig, har mest bara lullat omkring och tyckt synd om mig själv. Lite massage ikväll som avlutas med lite liniment gör nog susen o så tar jag det som skulle fixas idag i morgon istället.

Tyra fick sig i alla fall lite träning, allt enligt bästa coachen Fredriks tips. Började mindre bra men jag var tjurigare än Tyra den här gången så på slutet fick vi till det och det blev så himla bra!

Nöjd över både Tyra och mig själv så avslutade jag dagen med ett glas vitt ute i solen 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.