Dag 53

Nu är lillgumman bra otymplig och det syns på henne att hon är störd över sin kroppsstorlek, ingenting går i den takt som hon själv skulle vilja 🙂 Matlusten är dålig men hon är fortfarande pigg och växer för varje dag. Bara 10 dagar kvar…. Jag som ojade mig så för sju veckor sedan kring att det var så lång tid kvar och nu är vi nästan där, tiden går alldeles galet fort!

Idag är det påskens första dag, skärtorsdag. Ser fram emot en lång och härlig helg för att samla kraft och förbereda inför nästa helg då vi förhoppningsvis får tillökning här hemma i Ravansböle 🙂

Tittade på lite bilder på Tyra när hon väntade förra kullen och var på dag 53. Blir lite svårt att jämföra eftersom Tyra är så liten och har så mycket kortare kropp än vad Signe har men överlag är de ganska lika!

Tyra dag 53

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.