Ledig måndag!

Idag är jag ledig, så skönt att få en extradag så här som bara ska ägnas till roliga saker! Att dessutom titta ut genom fönstret på morgonen och återigen på lägdan utanför köksfönstret få se två tranor som uppvaktar varandra, orrar som spelar, rådjur som betar och gäss som flyger över – samtidigt! Det gör inte starten på dagen sämre 🙂

En god natts sömn har vi fått med ”nygamla” underbart sköna madrasser, tjocka med betydligt bättre kvalité än den vi legat på sista åren. Kändes lite konstigt från början att sängen blev så hög men sov som en prinsessa hela natten och när klockan ringde så fattade jag knappt vad det var som lät.

Signe går in i vecka 8 idag och hon beter sig också som den prinsessa hon är just nu, gör det bekvämt för sig i alla situationer.

Avundsjuk blir hon dock när vi tränar med de andra, då jagar hon upp sig och tycker livet är orättvist. Önskar jag kunde förklara för henne varför hon inte kan vara med men det går ju inte…. Förvånade blev vi igår när vi tränade med Tyra och Jaffa då det plötsligt kommer en Stövare springande ner på lägdan till oss. Det var Tello som också ville vara med och som lyckats gräva sig ut hur hundgården – vår fina gamla gråa lilla tjurskalle 🙂

Från vänster: Jaffa, Tello o så Tyra vår lilla mallgroda <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.