Full lördag!

Då ingenting annat än jobb hinns med under veckorna så hade vi en hel del att göra igår, det gick i ett typ hela dagen! Började dagen på Birsta men fick en mysig avslutning hemma hos syrran i hennes och Kristers nya hus i Sörberge där vi firade Reginas och mammas födelsedag. Underbart god middag och en trevlig kväll fick vi!

Signe blir tjockare och tjockare, nästan så man ser hur hon växer med blotta ögat och dessutom kan man nu både se på magen att det rör sig (om man tittar vääääldigt noga) samt känna de små röra sig om man lägger handen på magen – så himla spännande! Förutom att det är lite svårt att få henne att äta den mängd hon borde så är det full fart på henne då vi är ute. Inga långa stunder förstås men hon hon får sina ryck 🙂

Bettan blir avundsjuk när Signe får komma ut själv och visar det tydligt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.