Inget är som väntans tider!

Hittade gamla bilder på Tyra från förra kullen. Helt obegripligt att en så liten tik kan bli så sjukt stor… Men det är klart, med 8 st valpar i den lilla magen så var det inte konstigt att hon såg ut som om hon nästan skulle spricka.

Dag 58
Dag 60

Är så nyfiken hur många som gömmer sig i Signes mage och längtar tills det är klart. Mindre än halva tiden kvar nu, tiden går fort 🙂

Ikväll är vi trötta jag och Magnus, jag sov tom middag en halvtimme när jag kom hem – var helt slut! Vet inte om det är tidsomställningen, årstiden eller bara att tiden inte räcker till för allt vi vill göra. Blir i alla fall en tidig kväll ikväll, en kopp kaffe står på bordet och väntar på att bli uppdrucken men sen blir det sängen och ett eller kanske ett par avsnitt av Grimm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.