Storm!

Oj, vad det har blåst idag, riktiga vårvindar friska! Men samtidigt har solen skinit så det i kombination med blåsten har gjort underverk med snön 🙂 I fredags var lägdan hemma i stort sätt täckt med snö och nu när jag kom hem såg det ut så här.

.

Träden här runtomkring verkar stå upp så vi har nog klarat oss rätt bra 🙂

Vet inte vad som hände under natten men under senaste dygnet så har Signe fått tappat midjan, blivit rundare och tissarna har typ fördubblats, nu syns det verkligen tydligt att hon är dräktig 🙂 Insåg dessutom att jag ökat på maten lite för långsamt men nu ska vi rätta till det med ett par dl till så hon får i sig det hon behöver. O den här gången ska jag skriva upp ökningen så jag kommer ihåg till nästa gång det är dags!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.