Halvtid!

Nu har det snart passerat fem veckor sedan vi parade Signe med Morr och på måndag går hon in i sjätte veckan, alltså bara lite drygt fyra veckor kvar. Veckorna rusar iväg med ett rasande tempo och det är så himla spännande! I slutet av nästa vecka borde hon börja bli lite tjockare också 🙂

Idag hann jag med lite träning med Sixten efter jobbet vilket känns alldeles underbart att det går att utnyttja dagsljuset vid den tiden. Ännu bättre blir det från och med söndag då vi ställt fram klockan en timme. Förr tyckte jag det var jobbigt då jag var konstant trött fram tills att det var dags att ställa tillbaks klockan till vintertid igen. Nu när jag blivit ”gammal” så skulle jag , om jag fick bestämma, kunna ha sommartid året runt! Ålderstecken kanske men det känns som en sund effekt av att bli lite till åren 🙂 Nu ska ”Tant Ingela” stänga ner datorn och bläddra igenom senaste numret av Lantliv – få lite inspiration och fantisera lite 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.