Vacker morgon!

På väg till jobbet i morse stod det tre stycken fina rådjur på en av lägdorna här i närheten. Solen var på väg upp bakom träden och det var sånt där härligt morgonljus och mitt i det stod rådjuren – helt galet tjusigt! Stannade, skruvade ner musiken, hissade ner sidorutan och tog fram mobilen för att ta bilder men det blev verkligen inte bra, vet man inte vad man ska titta efter så fattar man knappt vad det är. Men strunt samma… Fint var det och även om det blev skitbilder så fick det mig på ett alldeles strålande humör!!!!

Vi har mycket rådjur häromkring nu trots att vi vet att det också finns flera lodjur i samma trakter, Hoppas de klarar sig och får massa fina små kid. Jag har aldrig fått möjligheten att se  ett riktigt litet rådjurskid men förhoppningen är att jag ska få göra det i år – här hemma på lägdan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.