Dofter och effektivitet!

Jobbade hemma idag och har nysit som en idiot i omgångar och när vi på eftermiddagen upptäckte att porslinsblomman slagit ut så förstod jag varför. Inga migränkänningar har jag fått och nu har även nysningarna lagt sig så jag klarade mig nog ändå ganska bra den här gången. Blommorna doftar alldeles ljuvligt och är sååå vackra!!!!

Har verkligen varit supereffektiv idag och har jobbat undan massor. Var fortfarande inne i ett ”flow” när klockan blev 16:30 så jag fortsatte köra på ända till strax efter 21. Helt galet kan det tyckas men nån gång emellanåt är det helt ok att göra så, det förenklar vardagen betydligt efteråt.

Nu belönar vi oss med en liten rom innan det är dags att släcka ner o dra täcket över sig. Snart helg och jag håller precis som vanligt alla tummar för mycket sol o minimalt med vind 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.