Slut i huvudet!

Jag var helt slut i skallen igår när jag kom hem så efter middag och lite kaffe på maten så la jag mig soffan (sängen) och tittade på film med Magnus. Minns inte mycket efter det, jag somnade direkt och Magnus väckte mig när filmen var slut vid halv 12. Vi skulle då bara rasta hundarna en sista gång för att sen lägga oss men innan vi hann ut med gänget så såg Magnus att det var en räv på åteln. Blev förstås jättespännande och jag piggnade till 🙂

Magnus fick den och det var en fin liten hane, antagligen samma räv som varit här och smygit i flera veckor under nätterna samt på dagtid när vi inte varit hemma.

Skönt att kunna utföra lite viltvård så där på måndag kväll men klockan blev nästan halv ett innan vi kom i säng och jag känner mig som om jag var på värsta partyt igår. Jag skulle kunna ge en miljon för att få lägga mig under täcket igen, känner att det blir en lååååång dag idag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.