Hoppas och längtar!!!

Håller alla tummarna att det blir valpar för Signe och Morr, vill att veckorna ska gå fort så vi kan se att hon är dräktig. Blev nostalgisk ikväll och började titta på bilder från Tyras förra kull, så himla söta och jag håller på att längta ihjäl mig!!!

Tyra med hela gänget >3

Men icke att förglömma så innebär det inte bara valpgos och söta valpbilder, det innebär också en hel del jobb. Framförallt under de sista tre-fyra veckorna då den mesta av tiden går åt till matning och städning, det som går in ska ju också ut – typ mest hela tiden 🙂 Men… Så länge allt går som det ska och valparna är pigga och friska så är det värt varenda sekund!!!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.