Solsken!!!!

Vilken dag, fantastiskt väder och ingen skare! Magnus släppte Tello i morse men jag följde inte med, tog med mig resten av gänget till skogen istället. Tänkte att eftersom jag inte duger till att fota i mörker så får jag helt enkelt testa min trådlösa fjärrutlösare till kameran i dagsljus som start.  Det fungerade jättebra ända tills KlumpJaffa lyckades riva stativet… Haha, helt otroligt att hon lyckades springa omkull det då hon hade hela skogen att springa på.

Hmm, hur gör man nu då???

 

Många spännande spår såg vi efter räv, rådjur, mård och älg som varit runt i skogen och traskat senaste dagarna 🙂

Mårdspår
Rådjursspår

När vi kom hem igen så tog jag med mig kaffe ut och satte mig på bron till storhuset där det var lä och bara njöt!!!

Jag, Tyra & Signe (Nästa gång får jag dölja ”fjärrisen” lite bättre 🙂 )
Kaffe!
Vacker utsikt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.