Burr!

Så kom snön igen och det är faktiskt mysigt, det är ju trots allt bara februari och det ska inte bli vår redan nu. Dessutom kan vi släppa Tello i helgen då skaren är väck och det ser ut som att minusgraderna ska hålla i sig över helgen. Bettan är i höglöp så hon är klar med sin säsong.

Kallt var det inne när jag kom hem så jag gav mig på vedspisen direkt men idag var det en sån där galet hopplös dag, fick göra om typ hundra  gånger innan jag äntligen fick fjutt på elden. Konstigt att det är så olika, ibland tar sig elden direkt och så vissa dagar blir det som idag. Veden var torr och hade legat inne sedan igår så det var inte den som var bekymret.

Älskar vintern så länge det inte är halt och blåsigt men… Det är också lätt att drömma sig bort till varmare breddgrader. Tänk att bara för drygt em månad sedan så satt vi på stranden i sommarkläder och tittade på solnedgången från den här vyn 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.