Hemma igen!!!

Igår morse åkte Magnus med Signe till veterinären och tog ett progtest och sedan blev det bråttom då provsvaret visade att det var dags när som helst. Jag och gullgumman åkte vid lunchtid och innan kvällen hade Morr och Signe fått till sin första parning. Morr var en riktig gentleman som tyckte att förspel är en viktig del innan själva akten medan Signe verkade tycka det var mindre viktigt 🙂 Jätteduktiga var de bägge två och i förmiddags fick de till parning nummer två, tog bara lite drygt tio minuter efter att jag tagit ut Signe ur bilen så satt de ihop . Två riktigt bra parningar och vi ”mattar” känner oss nöjda och förväntansfulla! Nu är det bara att vänta i nio långa veckor, så spännande 🙂

Meadowlark Morton ”Morr”

Stargolds Honey Honey ”Signe”

Natten tillbringade vi i Märsta hos min faster Lena och fina katten Nisse, så mysigt men lite synd att allt gick så snabbt då vi knappt hann träffas.

Nisse

Känner mig så nöjd, både att parningen gick bra men också att jag faktiskt på egen hand lyckades köra fram och tillbaks i två omgångar genom Stockholm vilket jag gruvade mig för innan. På vägen hem lurade GPS-tanten mig in på fel väg och jag fick smått panik då jag plötsligt befann mig vid Slussen men jag löste det också 🙂

Nu är jag helt slut och ska strax krypa ner under täcket med finaste Magnus <3 Kanske att Signe också får sova med oss i natt, bara för att hon är såååå värd det!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.