Söndag!

Vi började dagen med städning, jag inomhus och Magnus utomhus och i vedboden, tråkigt men så skönt när det är gjort!

Utmoppad och dags för en kaffepaus bland alla skor 🙂

Det var så varmt ute så dörren kunde stå öppen länge, härligt att få in friskluft!

När vi kände oss nöjda så tog vi med oss Signe och Jaffa ut o tränade och det blev en sån där riktigt bra träning. Signe gjorde det kanon vilket förvånade mig för hon brukar bli aningens ”förvirrad” när hon löper, framförallt när det närmar sig höglöp.

Signe
Magnus & Jaffa

Så blev det eftermiddag och då fick vi ett besök som jag längtat sååå länge efter, Tyras och Arts lilla Nora med sin stora härliga familj kom och hälsade på!!! Det var första gången vi träffades sedan i somras när hon flyttade hem till dem i Östersund. Så himla fin och duktig liten tjej! Lik mamma i sin uppsyn och sitt sätt att röra sig men är ganska rejäl jämfört med PluttTyra, väldigt lik pappa Art också 🙂

Nora till vänster och lilla mammaTyra till höger. Med tanke på storleken skulle man kunna tro att det är tvärtom 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.