Vårkänslor!

Solen har inte visat sig på hela dagen men jag kan ändå inte annat än att få vårkänslor när jag ser hur det tinar och hör fåglarna kvittra på ett sånt där vårligt kvittersätt 🙂 Lägdan är i stort sätt redan bar, en del is dock men det går hur bra som helst att träna där nu!

Hela gänget har fått varsitt pass idag och de gjorde det jättebra trots att det var lite isigt. Jag avslutade med Sixten som äntligen börjar mogna på sig och inte kör sina ärevarv runt hela lägdan 🙂 Fokuserar bara på att han ska hålla dummysarna lugnt o känna att han har förtroendet att lämna dem till mig, att det faktiskt blir något väldigt trevligt av det. Kan inte ha några högre krav på honom i dagsläget då jag gjort så lite med honom.

Sixtengubben!

Här har jag kastat in en dummy under granen där det var riktigt risigt och jäkligt, Jättebra att han ligger i o inte ger sig förrän han hittar den!

På väg hem fick han bära dymmysen och det gjorde han så fint, höll sig i närheten av mig och lyssnade när jag påkallade uppmärksamhet. Gå fot utan koppel, det har han inte lärt sig än och då kan jag förstås inte ställa det kravet på honom heller.

Så är ju unga hundhanar lite som unga människohanar, helt okapabla att göra två saker samtidigt 🙂 Dumt av mig att säga sitt tre gånger när jag egentligen visste redan innan att han inte skulle fixa det i det läget… Men jag är inte mer än människa jag heller 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.